Πρόγραμμα «Πάω Μπροστά» για την κατάρτιση 150.000 εργαζομένων στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες (400 ευρώ επιδότηση)

  1. Δικαίωμα υποβολής Αίτησης Συμμετοχής έχουν εργαζόμενοι οι οποίοι πληρούν τουλάχιστον τις εξής προϋποθέσεις:
  • Είναι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα.
  • Έχουν ηλικία άνω των 18 ετών.
  • Είναι απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Συνολικά 150.000 εργαζόμενοι σε όλους τους κλάδους της οικονομίας θα έχουν την ευκαιρία να αναβαθμίσουν τις δεξιότητές τους με το νέο Πρόγραμμα «Πάω Μπροστά» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Η χρηματοδότηση προέρχεται από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, ύψους 154,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Θα προσφέρει στους εργαζόμενους μία μεγάλη λίστα επιμέρους προγραμμάτων κατάρτισης με έμφαση στις ψηφιακές και «πράσινες» δεξιότητες, από τα οποία θα μπορούν να επιλέξουν, ανάλογα με το εκπαιδευτικό και επαγγελματικό τους προφίλ.

Ενδεικτικά, οι επιλογές θα περιλαμβάνουν από βασικά ψηφιακά εργαλεία γραφείου, προγράμματα για social media marketing και διαχείριση e-shop, μέχρι αντικείμενα πιο υψηλής εξειδίκευσης όπως dataanalytics, εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης, logistics και υιοθέτηση ψηφιακών τεχνολογιών στον αγροτικό τομέα.

Η επιλογή των ωφελούμενων θα γίνεται κατά σειρά προτεραιότητας υποβολής της αίτησης και μέχρι εξαντλήσεως των προσφερόμενων θέσεων.

Επικοινωνήστε με το γραφείο μας στο 26450-29620 για να δούμε αν μπορείτε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα, να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επιδότηση και να καταθέσετε την αίτηση σας.

Απάντηση

Blog at WordPress.com.

elΕλληνικά

Discover more from Tactical Accounting & Consulting

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading