Επίδομα 400 ευρώ σε μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα.

Συνολικά 150.000 εργαζόμενοι σε όλους τους κλάδους της οικονομίας θα έχουν την ευκαιρία να αναβαθμίσουν τις δεξιότητές τους με το νέο Πρόγραμμα «Πάω Μπροστά» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Φορέας υλοποίησης του προγράμματος είναι η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) και η χρηματοδότηση προέρχεται από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, ύψους 154,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ενδεικτικά, οι επιλογές θα περιλαμβάνουν από βασικά ψηφιακά εργαλεία γραφείου, προγράμματα για social media marketing και διαχείριση e-shop, μέχρι αντικείμενα πιο υψηλής εξειδίκευσης όπως dataanalytics, εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης, logistics και υιοθέτηση ψηφιακών τεχνολογιών στον αγροτικό τομέα.

Στόχος είναι οι εργαζόμενοι να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις των σύγχρονων τάσεων στους χώρους εργασίας, να αναβαθμίσουν τις προοπτικές τους και κατά συνέπεια να συμβάλουν στον εκσυγχρονισμό της ελληνικής οικονομίας.

Η επιλογή των ωφελούμενων θα γίνεται κατά σειρά προτεραιότητας υποβολής της αίτησης και μέχρι εξαντλήσεως των προσφερόμενων θέσεων.

Τα σεμινάρια έχουν διάρκεια 80 ώρες.

Οι ωφελούμενοι θα πάρουν 400 ευρώ αν πετύχουν στις εξετάσεις και το 70% αν αποτύχουν εφόσον όμως έχουν παρακολουθήσει το πρόγραμμα.

Επικοινωνήστε με το γραφείο μας στο 26450-29620 για να καταθέσετε την αίτηση σας και να μάθετε ποια είναι τα δικαιολογητικά.

Απάντηση

Blog at WordPress.com.

elΕλληνικά

Discover more from Tactical Accounting & Consulting

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading